Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Μια νέα προσπάθεια με δυο λόγια...

Αγαπητοί αναγνώστες

Στην αφετηρία αυτής της προσπάθειας νομίζω πως καταρχήν θα πρέπει να συστηθώ και να αυτο-παρουσιαστώ.

Ονομάζομαι Θοδωρής Μαδέσης και για πρώτη φορά αντίκρυσα τον γαλάζιο πλανήτη στις 16/02/1975. Εκ τοτε ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.

Στην ουσία των πραγμάτων τώρα.

Παρακολουθώ διάφορα blogs εδώ και καιρό. Θεωρώ πως μπορεί να μην υπάρχει επαγγελματική προσέγγιση ή τεχνοκρατική σκοπιά σε κάποια θέματα αλλά είναι αντιπροσωπευτικά των απόψεων, των θέσεων και των καθημερινών προβληματισμών μας. Είναι μία γνήσια μορφή έκφρασης και ένας "ζωντανός" ελεύθερος χώρος ιδεών.

Κατά καιρούς είχα σκεφτεί να δημιουργήσω ένα δικό μου ιστότοπο, χώρο συνάντησης φίλων και απόψεων, πάντα όμως έκανα πίσω πιστεύοντας πως δεν θα είχα να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που καθημερινά διάβαζα.

Τη τρέχουσα περίοδο όμως, θεωρώ πως το μόνο πράγμα που δεν περισεύει, είναι οι θέσεις και οι απόψεις.

Η σκέψη μου για αυτό το blog είναι απλή. Καταρχήν δε θα ήθελα να πραγματεύεται μόνο ένα πράγμα, αλλά τα πάντα. Και για να γίνω σαφέστερος. Θα ήθελα να έχει τη λογική μιας παρέας φίλων που απολαμβάνει τον καφέ της συζητώντας διάφορα θέματα χωρίς ατζέντα και σκοπιμότητα. Μέσα από την κουβέντα αυτή προκύπτουν συνήθως αντιθέσεις στηριζόμενοι όλοι οι μετέχοντας στις θέσεις τους για να προκύψει στο τέλος η σύνθεση.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μου και η επιθυμία μου και ελπίζω να πραγματοποιηθεί. Στην προσπάθεια αυτή, όλοι είναι, όχι απλά καλοδεχούμενοι αλλά απαραίτητοι και οι προτάσεις όλων πιο ζωτικές από το οξυγόνο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο που διαθέσατε για την ανάγνωση των γραμμών αυτών και σύντομα θα επικοινωνήσουμε με το πρώτο άρθρο.

Να είστε όλοι καλά!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ BLOG ΣΦΑΙΡΑ...ΦΙΛΕ ΘΟΔΩΡΗ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ "ΘΕΣΕΙΣ" ΣΟΥ.
    http://experiencescollector.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΟΔΩΡΗ...!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Σελίδες